Tisztelt Látogatóink!

Megérkeztek kínálatunkba az Olasz PLADOS gránit mosogatók, és a Portugál RODI rozsdamentes mosogató tálcák kínálatunkba.

A mosogató katalógus 2015/2-es kiadványunkban található PLADOS mosogatókból 15 típus raktárról tudunk partnereink rendelkezésre bocsátani, 5 színben, illetve a hozzá tartozó 6 csaptelepet is azonnal elérhető.

A Plados gránit mosogatók a kategória legjobbjai közé tartoznak, mind anyag összetételben, mind termékválasztékban. Az elérhető típusok és színek hatalmas kínálatában mindenki megtalálhatja a konyhájába leginkább illő mosogató tálcát. Rendkívüli választék miatt a katalóguson kívüli termékeket kizárólag egyedi rendelésre tudjuk biztosítani.

Ugyancsak ebben a kiadványban találhatók meg a Rodi mosogatók is, amelyek árban a kategória  legjobbjai közé tartoznak, azonban minőségben a legjobb mosogatókkal is felveszik a versenyt.A katalógusban összesen 35 típus található meg, amelyek azonnal raktárról elérhetők.

 

Amennyiben ön szeretné viszont eladóként a termékeinket, írjon nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre.

Jó vásárlást

GK Online Kft

Csapata

Termékkereső

Go to top