Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
mosogatobolt
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Bemutatkozás

Szeretettel üdvözli önt a GK Online Kft.

Cégünk immár 10 éve áll a vásárlóink rendelkezésére. Működésünket web áruházként kezdtük, nem is terveztük azt, hogy üzletként is működjünk. Innen ered a cég neve GK Online kft-is.

Csakhamar rájöttünk azonban arra, hogy saját készlet nélkül egy áruház sem működhet, így először a lakás egyik szobáját feláldozva létrehoztunk egy kisebb raktárt, majd röviddel ezután már megnyitottuk a Tompa utcai üzletünket. Itt született meg az ötlet, hogy a mosogató egy olyan terület, amely méltó arra, hogy egy teljesen önálló áruházként működjön.

A 2013-as év nagy változást hozott az életünkbe, amikor cégünk az első saját import termékeit behozta az országba. Elsősorban innentől kezdve kezdtük el a nagykereskedelmi partnereik kiszolgálását. Első két a márkánkhoz (GRANISIL és az APELL) után 2014-ben csatlakozott a GRANMASTER majd 2015-ben a PLADOS és a RODI márka is.

Immáron az 5 márkával a piac szinte minden szegmensében tudunk terméket ajánlani partnereinknek.

Természetesen a nagykereskedelem mellet a kiskereskedelmi értékesítést sem hanyagoljuk el, ahol a piac minden jelentősebb gyártójának termékét is forgalmazzuk.

Látogasson el a többi web áruházunkba www.furdoszobamarket.hu és a www.furdoszobabutorbolt.hu oldalra is és tekintse meg az ott forgalmazott termékeket is, amelyek a következők.

  • Csapok, szerelvények
  • Fürdőszobai és konyhai kiegészítők
  • Szaniter termékek
  • Konyha gépek és kiegészítőik
  • Víz, gázszerelési kiegészítők
  • Zuhanyok, és zuhanyrendszerek
  • Kádak, zuhanykabinok
  • Fürdőszoba bútorok, kiegészítő bútorok

Választékunk kialakításánál elsődleges szempont volt a maximális áruellátottság és kiemelt minőség. Üzleti filozófiánk alapja, hogy az ügyfél maradéktalan kiszolgálása és elégedettsége mindennél fontosabb. Ennek érdekén áruválasztékunkat is folyamatosan bővítjük, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

Reméljük, hogy áruházunkban böngészve megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb terméket és mihamarabb visszatérő vendégként, köszönthetjük oldalainkon. Keressen minket az alábbi elérhetőségeken is:

1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 187/b

Telefon: (+36)-1-709-2960 nyitvatartási időben
Fax: (+36)-1-707-9750 csak fax!
Telefon: (+36)-20-288-71-12 nyitvatartási időben

info@mosogatobolt.hu